Kedves Látogató!Cégünk, a METCOIL Kft. acélkereskedelemmel foglalkozó társaság. Tevékenységünk a különféle vas és acéltermékek, mint zártszelvények, köracélok, betonacélok, szögacélok, idomacélok, csövek, lemezek, alumínium lemezek, perforált és expandált lemezek, síkhálók, horganyzott és műanyaggal bevont fonatok, lágyhuzalok, horganyzott huzalok, elektródák, kötőelemek, vágókorongok, csatornák, aknafedlapok, építőipari fémtermékek kiskereskedelmi értékesítése.

A METCOIL Kft. alapválasztékát képezik azok a termékcsoportok, amelyeket állandóan kínál, rugalmasan alkalmazkodva a mindenkori piaci viszonyokhoz. Az állagmegóvás tekintetében minden acéltermékünket fedett helyen tároljuk, hogy küllemében tetszetős, sérülésmentes terméket értékesíthessünk.

A METCOIL Kft. elsőszámú célja a vevői igények maximális teljesítése, a legnagyobb vevői megelégedettség elérése.

Cégünk kiskereskedelmi tevékenységére vonatkozó minőségcéljainak meghatározásával kívánjuk biztosítani hosszú távú céljainkat, elképzeléseinket. Munkatársaink elkötelezettek a kereskedelmi szolgáltatás minőségének, az értékesítési folyamatnak az állandó javítására, megfelelő kereskedői, értékesítői rátermettséggel, tudással és felkészültséggel állnak vásárlóink rendelkezésére. Nagy hangsúlyt fektetünk vevőink minél jobb, pontosabb, gyorsabb kiszolgálására. Vevőink igényei szerint méretre vágjuk a termékeket, így felhasználóink számára kedvezőbb az elszállítási, a felhasználási lehetőség, és a gyártás előkészítés. Fontosnak tartjuk a felmerülő igények minél teljesebb körű kielégítését, és hogy a legjobban kedvelt termékjellemzők kombinációja alapján kerüljenek a termékek forgalomba, a gyártóművek által műbizonylattal ellátva. Fuvarszervezésünkkel olyan kihívásoknak is meg tudunk felelni, mint a Just in Time típusú be- és kiszállítás. A termékeket kérésre házhoz szállítjuk Budapest területén, a kiszállítás 20.000,-Ft feletti vásárlásnál ingyenes.

Az innovációnak, mint a cég környezethez való sikeres alkalmazkodás tényezőjének nagy jelentősége van, fontos az állandó megújulás, a környezettudatosság igénye napjaink gyakorlatává válik.Köszönjük látogatását! Örömmel üdvözöljük holnap is! Köszönjük, hogy nálunk vásárol!